Χεζόνια για Παναθηναϊκό: «Δεν κλείνω καμία πόρτα...»

Ανοιχτό άφησε ο Μάριο Χεζόνια το σενάριο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, μετά και την απουσία του από τους πανηγυρισμούς της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Χεζόνια για Παναθηναϊκό: «Δεν κλείνω καμία πόρτα...»

Ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται ο Μάριο Χεζόνια, με την ισπανική «Marca» να υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κινηθεί για την επιστροφή του Κροάτη άσου στο σύλλογο.

Ο παίκτης, που έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις της Ρεάλ για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, απουσίαζε από τους πανηγυρισμούς της ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου, με την «Marca» μάλιστα να σημειώνει ότι οι «πράσινοι» του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο.

Όταν ρωτήθηκε ο Χεζόνια από Μέσα της Κροατίας για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, απάντησε:

«Τα γνωρίζω και τα έχω ακούσει. Δεν δίνω μεγάλη σημασία. Έχω επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις μου με την Ρεάλ και σε αυτό το σημείο της σεζόν όλα είναι πολύ κρίσιμα. Αυτή την εποχή δεν ασχολούμαι με τον εαυτό μου και όσα ακούγονται. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα και έχουμε πολλές υποχρεώσεις μπροστά μας. Βέβαια δεν κλείνω καμία... πόρτα, αλλά έχουμε χρόνο για τέτοιες συζητήσεις».