Μπαρτζώκας: «Σεμνοί ακόμη κι όταν δίνουμε ηχηρές απαντήσεις»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το «Μέχρι τέλους», αλλά και το ρεκόρ των επτά σερί εγχώριων τίτλων των «ερυθρόλευκων».

Μπαρτζώκας: «Σεμνοί ακόμη κι όταν δίνουμε ηχηρές απαντήσεις»

Στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube μίλησε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ Γιώργος Μπαρτζώκας και αναφέρθηκε τόσο στο «Μέχρι τέλους», όσο και το ρεκόρ των επτά σερί εγχώριων τίτλων που κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι «ερυθρόλευκοι».

«Το ‘μέχρι τέλους’ είναι μια συνολική φιλοσοφία. Πιστεύουμε στις αξίες του συλλόγου μας, πιστεύουμε στις αρχές μας, δουλεύουμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο σεμνοί γίνεται, ακόμη και τώρα που δίνουμε κάποιες ηχηρές απαντήσεις, σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο, μιλώντας στους παίκτες μας μόνο για μπάσκετ και αφήνοντας έξω οτιδήποτε μπορεί να είναι μακριά από αυτό», σημείωσε αρχικά, πριν τοποθετηθεί για το ρεκόρ των συνεχόμενων κατακτήσεων:

«Είναι ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ, σημαντικό και για μένα και για τους συναδέλφους μου που ήρθαμε εδώ πριν από τέσσερα και κάτι χρόνια, στη δεύτερη θητεία μου. Γυρίσαμε με την προοπτική να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας, να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε, πήγαμε σε δύο Final 4 που χάσαμε με δύο σουτ σε έναν ημιτελικό και έναν τελικό.

Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια όλου του οργανισμού, που αποπνέει υγεία. Είμαστε σεμνοί σε ό,τι κάνουμε, δεν λέμε μεγάλα λόγια και προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Είμαι χαρούμενος κι εγώ και οι συνεργάτες μου που συνδυάστηκε αυτή η επάνοδός μας στην ομάδα με αυτό το ρεκόρ».