Basket League: Πολυτιμότεροι της 18ης αγωνιστικής οι Χάρελ και Μπιουκάναν

Ο Ρόνι Χάρελ και ο Σαμ Μπιουκάναν αναδείχθηκαν MVP της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Basket League: Πολυτιμότεροι της 18ης αγωνιστικής οι Χάρελ και Μπιουκάναν

Δύο MVP of the Week ανέδειξε η 18η εβδομάδα της κανονικής περιόδου της Basket League. Αμφότεροι αγωνίζονται για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και αναδεικνύονται πολυτιμότεροι παίκτες της εβδομάδας.

Ο Ρόνι Χάρελ του Άρη και ο Σαμ Μπιουκάναν της Καρδίτσας συγκέντρωσαν 27 βαθμούς στο ranking που ήταν η υψηλότερη επίδοση μεταξύ των παικτών που συμμετείχαν στις αναμετρήσεις του προηγούμενου τριημέρου για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» στην εντός έδρας νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού μπάσκετ πέτυχε 21 πόντους με 3/6 βολές, 3/6 δίποντα, 4/9 τρίποντα, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 7 κλεψίματα, δύο φάουλ, δύο λάθη, δέχθηκε ένα κόψιμο και κέρδισε 6 φάουλ σε 30’ και 11’’ συμμετοχής.

Ο 27χρονος συμπατριώτης του Χάρελ, σούτινγκ γκαρντ της θεσσαλικής ομάδας στην εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού σκόραρε 22 πόντους με 7/8 βολές, 0/3 δίποντα, 5/10 τρίποντα, πήρε 9 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα, 3 λάθη, 2 φάουλ, δέχθηκε ένα κόψιμο και κέρδισε πέντε φάουλ σε 31’ και 50’’ συμμετοχής.