Ναν: «Ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο»

Ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού μίλησε για το μέλλον του και τους στόχους του στους «πράσινους», όπως επίσης και για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ναν: «Ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο»

Υψηλούς στόχους έχει στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος τόνισε ότι ανυπομονεί για τον πρώτο του τίτλο με τους «πράσινους». Σε δηλώσεις του στο «basketnews», ο παίκτης αναφέρθηκε στην πορεία του στο σύλλογο, αλλά και το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Αναλυτικότερα:

Για την δήλωση πριν το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Νιώθω καλά με αυτό. Είπα απλώς τι πρόκειται να συμβεί. Eίναι η δύναμη της θέλησης. Όταν την έχεις, έχεις μία υπέροχη ομάδα και συμπαίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Αλλά έκανε τη δήλωση σε σχέση με αυτό που ρώτησε η δημοσιογράφος. Ανέφερε πως έκανε όλο τον δρόμο από την Τουρκία για να έρθει και έπρεπε να της απαντήσω».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε ο Αταμάν μετά το ματς: «Ανέφερε την ιστορία που έχει απέναντι στη Φενέρ, αλλά ό,τι λέει μένει στα αποδυτήρια. Οπότε ας το ξεχάσουμε».

Για τους Καλαϊτζάκη και Χουάντσο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε: «Ήταν τεράστιοι κόντρα στη Φενέρ. Ο Χουάντσο προπονήθηκε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Η νοοτροπία του αναβαθμίστηκε και μπορώ να το πω. Τον χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά.

Για το Final-8 του Κυπέλλου: «Είναι μία πρόκληση γιατί κανείς δεν έχει παίξει τρία παιχνίδια μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ειδικά στα μέσα του Φλεβάρη, όταν οι παίκτες αρχίζουν να γίνονται κάπως νωθροί και τα σώματα είναι παρόμοια. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε τα σώματά μας, πνευματικά και ψυχολογικά και αν είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονώ να κερδίσω τον πρώτο μου τίτλο».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ ωραία στην Αθήνα και ήδη τα έχουμε όλα βάλει στη θέση τους. Πραγματικά σκοπεύω να μείνω αν έρθει η κατάλληλη πρόταση».