Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ουίλιαμς-Γκος και τα χαμόγελα για Φαλ

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και πήρε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ μέρος αυτής έβγαλε και ο Μουσταφά Φαλ.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ουίλιαμς-Γκος και τα χαμόγελα για Φαλ

Θετικά είναι τα νεότερα από το «στρατόπεδο» της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού όσον αφορά την κατάσταση τόσο του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος όσο και του Μουσταφά Φαλ που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, είχε κάθε λόγο να χαμογελά, αφού ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης της ομάδας.

Αυτό όμως δεν ήταν και το μόνο θετικό για τους Πειραιώτες, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (8/2, 21:30) με αντίπαλο τη Βαλένθια στην Ισπανία για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Παράλληλα, μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος πάτησε παρκέ για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης από τις 12 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος σέντερ είχε χτυπήσει στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Ενόψει της συνέχειας, ο Φαλ εκτιμάται ότι δεν θα προλάβει το παιχνίδι που ακολουθεί με την Βαλένθια, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για το final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας (15-18 Φεβρουαρίου).