Τακιανός: «Με σκληρή δουλειά θα επανέλθουμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός, επεσήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να δουλέψει σκληρά, μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Τακιανός: «Με σκληρή δουλειά θα επανέλθουμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός, σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 16η αγωνιστική της Basket League είπε:

«Ήρθαμε γνωρίζοντας ότι έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όταν είδαμε τις απουσίες του Ολυμπιακού, είχαμε μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε την συγκέντρωση και τον ρυθμό του αγώνα, επιβάλλαμε και κάποια πράγματα που είχαμε πει ότι θέλουμε να κάνουμε.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τρέξει, κάναμε λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Λάθη εκτέλεσης και δημιουργίας και αυτό μας άφησε πίσω στο σκορ, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι 30 πόντοι από τους 77 που πέτυχε ο αντίπαλος ήρθαν από αιφνιδιασμούς.

Σε συγκεκριμένες φάσεις είχαμε είτε λάθος, είτε χάσαμε πολύ εύκολα καλάθια. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη συνέχεια. Έχουμε τους δικούς μας στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε, γιατί έχουμε πέσει κάτω από τα στάνταρ μας τελευταία».