Πίτερς: «Νιώθουμε ντροπιασμένοι, όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά» (vid)

Ο Αλέκ Πίτερς αναφέρθηκε στην απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό, αλλά και στην εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. 

Πίτερς: «Νιώθουμε ντροπιασμένοι, όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά» (vid)

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Κολοσσό στο ΣΕΦ, ωστόσο η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέκ Πίτερς παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΤ.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση, ενώ αναφέρθηκε και στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας τονίζοντας πως άπαντες νιώθουν απογοητευμένοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό και το κακό πρώτο μέρος: «Ήταν πολύ δύσκολο να αναγνωρίσω την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Δεν παρουσιαστήκαμε ως η ομάδα που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο. Ήταν κακή η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο. Χαίρομαι που στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε λίγο καλύτερη εικόνα, όλοι εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι αλλά το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για εμάς».

Για το πώς αισθάνεται για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό λίγες ημέρες πριν από τους αγώνες με Μακάμπι για την EuroLeague και Παναθηναϊκό για την Basket League: «Όλοι στην ομάδα νιώθουμε ντροπιασμένοι, αν όχι απογοητευμένοι με τους εαυτούς μας, γιατί αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε να δείχνουμε στους φιλάθλους μας και τον οργανισμό μας.

Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς στην EuroLeague και ξέρουμε τη σημασία αυτής που έχουμε μπροστά μας. Η αυριανή προπόνηση και αυτή της της Τετάρτης πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο γιατί το παιχνίδι με τη Μακάμπι στην έδρα μας, πρέπει να το δούμε ως παιχνίδι των play οff. Είναι ένα must win παιχνίδι για εμάς, όπως και αυτό με τον Παναθηναϊκό».


Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να βελτιωθεί: «Όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου. Το επίπεδο που περιμένουμε από εμάς δεν είναι εκεί και πιστεύω το μαχητικό πνεύμα, το ομαδικό πνεύμα έχει δεχθεί χτύπημα. Είναι κάτι που όλοι το αναγνωρίζουμε και πρέπει να το φτιάξουμε τώρα. Περιμένω να δω πως θα ανταποκριθούμε, πώς θα αντιδράσουμε και θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες καλύτερες για εμάς».


Για το αν πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βελτιώσουν σύντομα την εικόνα τους: «Ελπίζω ότι αυτό είναι το κατώτερο σημείο για την ομάδα μας, ότι χειρότερα δεν γίνεται να πάμε και από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Μόλις βρούμε ρυθμό, αν κάνουμε 4 σερί νίκες στην EuroLeague και αρχίσουμε να παίζουμε στο επίπεδο που μπορούμε, θα δείξουμε πολύ καλύτερή εικόνα».