Σχίζας: «Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη»

Ο Σταύρος Σχίζας αναφέρθηκε στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι (13/1, 17:15).

Σχίζας: «Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη»

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «PAOK Sports Arena», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Περιστέρι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 17:15, για την 14η αγωνιστική της Basket League.

Ο Σταύρος Σχίζας αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» στην έδρα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για έναν δύσκολο αγώνα.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Περιστέρι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με καλή ψυχολογία, καθώς μόλις προκρίθηκε στους “16” του Basketball Champions League. Να τους δώσουμε συγχαρητήρια και εύχομαι να ακολουθήσομε και εμείς την επόμενη Τρίτη. Τώρα όμως το μυαλό μας είναι μόνο στο αγώνα αυτό, γιατί το Περιστέρι έχει καλό ρυθμό, ενώ εμείς βγαίνουμε από μία δύσκολη κατάσταση, καθώς θεωρώ ότι ξεπερνάμε τα θέματά μας. Χρειάζεται πολλή προσήλωση, το Περιστέρι είναι μία ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη και πρέπει να πάμε για να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».