Τακιανός: «Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, είμαστε αναστατωμένοι»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από το Μαρούσι και τόνισε πως υπάρχει στεναχώρια για το αποτέλεσμα.

Τακιανός: «Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, είμαστε αναστατωμένοι»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από το Μαρούσι και ο Φώτης Τακιανός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης θέλησε να εξηγήσει όσα συνέβησαν τόσο σε αυτό το ματς όσο και το προηγούμενο διάστημα και είχαν ως αποτέλεσμα να οδηγήσουν την ομάδα του στην ήττα.

Αναλυτικά ο Φώτης Τακιανός δήλωσε:

«Μας στεναχωρεί πολύ το αποτέλεσμα. Θέλαμε να αντέξουμε στο παιχνίδι, με τη λογική ότι ο αντίπαλος μπορεί να αλλάζει θέσεις στο ροτέισόν του. Είχαμε πολλές χαμένες βολές στο πρώτο ημίχρονο και πολλά άστοχα τρίποντα. Είχαμε έλλειμμα ενέργειας και φανήκαμε ανέτοιμοι, όσον αφορά την ψυχολογία μας και την ένταση που έπρεπε να έχουμε. Όσο μας πίεζε το παιχνίδι είχαμε λάθος αποφάσεις. Είμαστε σε διαδικασία αναστάτωσης και κούρασης.

Παρότι προσπαθήσαμε να δυναμώσουμε το ρόστερ μας παίξαμε σήμερα με 5 από τους 7 ξένους μας. Δεν ήταν αυτή η εικόνα της ομάδας μας και τα προβλήματα των απουσιών δε θα λυθούν γρήγορα. Θέλουμε ηρεμία για να βρούμε λύσεις.

Για το συμβάν με τον Σμιθ και τα επακόλουθα: «Γεγονότα που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό, το επηρέασαν άμεσα. Σήμερα δεν είχαμε δύο παίκτες. Μας επηρέασε πάρα πολύ αυτό. Όταν δημιουργείται ένα θέμα μέσα στην οικογένεια επηρεάζονται όλοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Μας προκάλεσε σοκ, το συζητήσαμε μεταξύ μας και πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Καλούμαστε να προχωρήσουμε. Μέσα σε μία μέρα ανατράπηκαν πολλά δεδομένα».

Για την ενίσχυση του ρόστερ: «Θα πάρουμε παίκτη στη θέση του Σμιθ, δεν είμαστε τώρα κοντά σε κάποιον παίκτη όμως».

Για τον Μπελιάουσκας: «Δεν αποδίδει τελευταία στο μακρινό σουτ, δεν είναι αποτελεσματικός και νιώθει μια πίεση ο ίδιος. Έχει την υποστήριξή μας και περιμένουμε να αντιδράσει και να μας βοηθήσει. Όλοι μαζί προσπαθούμε να βρούμε τη λύση».