Τακιανός: «Κάναμε πολλά λάθη - Δεν είχαμε συγκέντρωση»

Το σχόλιο του Φώτη Τακιανού για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Προμηθέα.

Τακιανός: «Κάναμε πολλά λάθη - Δεν είχαμε συγκέντρωση»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα με 80-73, με τον Φώτη Τακιανό να στέκεται στα λάθη των παικτών του ενώ έκανε λόγο για ζήτημα συγκέντρωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως ήρθε η ήττα: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, για να μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί θα έπρεπε να είχαμε καλύτερες αποφάσεις από περισσότερους περισσότερους παίκτες. Η διαδικασία απαιτεί συγκεντρωμένους παίκτες, κάναμε πολλά λάθη όσον αφορά τις αποφάσεις μας χωρίς συγκέντρωση».

Για την αμυντική τακτική: «Όσον αφορά την αμυντική μας τακτική, θα δώσαμε ομαδικά φάουλ όταν έπρεπε, για λόγους τους οποίους θα εξετάσουμε, τιμωρηθήκαμε σε πολλές φάσεις από αυτό το πράγμα. Βρισκόμασταν σε μία διαδικασία να κλείσουμε το σκορ. Είναι ψυχοφθόρο και λόγω κούρασης μας δυσκόλεψε το ροτέισον για να ακολουθήσουμε τον ρυθμό και την ικανότητα των παικτών του Προμηθέα».

Για τη συνέχεια: «Μας περιμένει ένα παιχνίδι με την Τόφας, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στο σημείο να παίζουμε στα play-in. Θα ετοιμαστούμε, θα αποσυμφορήσουμε μυαλό και σώμα για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει μπροστά στους φιλάθλους μας, τους οποίους και περιμένουμε, για να συνεχίσουμε στο BCL».