Σπανούλης: Στο Χριστουγενιάτικο Camp της ΕΟΚ στην Πορταριά (pic)

Στο Χριστουγενιάτικο Camp της ΕΟΚ στην Πορταριά βρέθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Βασίλης Σπανούλης.

Σπανούλης: Στο Χριστουγενιάτικο Camp της ΕΟΚ στην Πορταριά (pic)

Με την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη συνεχίστηκε το εφετινό Χριστουγεννιάτικο Camp της ΕΟΚ στην Πορταριά, που ξεκίνησε στις 27/12 και ολοκληρώνεται αύριο (30/12) με τη συμμετοχή 60 επίλεκτων αγοριών γεννημένων το 2010.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές δίνοντας του χρήσιμες συμβουλές, ενώ επρόκειτο για ταξίδι-αστραπή αφού σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Περιστερίου.

Στο Χριστουγεννιάτικο Camp, επικεφαλής του οποίου είναι οι Τεχνικοί Διευθυντές του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής, συμμετέχουν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας U20, Κώστας Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής προπονητής Νότου, Λευτέρης Καλογήρου καθώς και, οι πέντε περιφερειακοί προπονητές της Ομοσπονδίας, Κώστας Μπαστούνης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Κούλης Καραμπατζάκης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Παναγιώτης Κουβάτσης (ΕΚΑΣΘ/ΕΑΚΣΧ) και Άγγελος Καραμίντζος (ΕΣΚΑΣΕ).