Πίτερς: «Δεν έχουμε ταβάνι»

Εξαιρετικός ο Άλεκ Πίτερς κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Πίτερς: «Δεν έχουμε ταβάνι»

Ο Άλεκ Πίτερς μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων Πάτρας, μίλησε για τη γέννηση του παιδιού που έφερε στον κόσμο η σύζυγός του λέγοντας πως «Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που έχω πάρει ποτέ μου. Το κοριτσάκι μου που μας άλλαξε τη ζωή στην οικογένεια».

Για το ματς σχολίασε: «Είχαμε ρυθμό, έπαιξαν όλοι, έπαιξε και ο Ναζ. Ήταν ενθουσιασμένος περίμενε να παίξει. Χαρήκαμε όλοι για αυτόν. Και ο Ναζ και ο Πετρούσεφ είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται μαζί μας και είμαστε και εμείς. Τώρα παίζουν και οι δύο και είναι εξαιρετικό για εμάς. Μας δίνουν βοήθεια, μας δίνουν ενέργεια.

Έρχεται το δεύτερο μισό της σεζόν και πρέπει να βρούμε ρυθμό. ΝΑ πάρουμε νίκες για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα. Το βάθος μας πλέον είναι σημαντικό για εμάς. Είναι απίστευτο το ρόστερ μας. Και τώρα που είμαστε όλοι μαζί φαίνεται πόσο διαφορετικό θα είναι και από τις προπονήσεις. Το δείξαμε με τη Βιλερμπάν, το δείξαμε και σήμερα. Στο μυαλό μου έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τον εαυτό μας. Παλέψαμε πολύ στο ξεκίνημα με τα προβλήματά μας, θυσιαστήκαμε ο ένας για τον άλλον για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Έχουμε πολλά να πετύχουμε ακόμα».

Τέλος, για τη δική του σεζόν τόνισε «Από πλευράς αριθμών ναι είναι η καλύτερα μου καριέρα αλλά δεν το σκέφτομαι. Απλά ευχαριστιέμαι που είμαι εδώ με τους συμπαίκτες μου και προσπαθώ κάθε μέρα για το καλύτερο. Για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν έχω ταβάνι ούτε εγώ ούτε η ομάδα».