Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει ανεξάρτητα από το ποιοι παίκτες θέλουν ρυθμό»

Το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα.

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει ανεξάρτητα από το ποιοι παίκτες θέλουν ρυθμό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήταν ευχαριστημένος με τη σοβαρότητα, τονίζοντας πως οι παίκτες του μπορούσαν να είναι λίγο πιο συγκεντρωμένοι.

«Χρόνια πολλά σε όλους. Έχουμε ένα παιχνίδι με την Άλμπα και πρέπει να επικεντρωθούμε, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει δεν έχει σημασία ποιοι παίκτες πρέπει να βρουν ρυθμό.

Οι πολλές διαφορετικές πεντάδες είχαν παίκτες που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν μεταξύ τους, παρόλα αυτά θα έπρεπε να είμαστε πιο συμπαγείς και σοβαροί» είπε ο Μπαρτζώκας.

Στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε: ««Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και σε όλους τους Έλληνες, καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με υγεία και προφανώς θα ήθελα και για την ομάδα μας, αν και δεν είμαι καλός σε αυτά, να ευχηθώ να έχουμε υγεία στο υπόλοιπο διάστημα της χρονιάς για να πάρουμε αυτά που πρέπει σαν ομάδα. 

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στον Γιάννη Χριστόπουλο και στον Απόλλωνα καλή συνέχεια σε ό,τι στόχο έχουν βάλει, προφανώς τη σωτηρία. Σήμερα έκαναν ένα σοβαρό παιχνίδι μέχρι το τέλος. Εμείς είχαμε διαστήματα που ήμασταν σοβαροί, αλλά όταν έχεις το παιχνίδι στους 30 πόντους, μοιραία η έντασή μας έπεσε σε άμυνα και επίθεση. Δεν έχω όμως κάτι να παραπονιέμαι. Ήταν ένα μεσημέρι που είχε πολλές οικογένειες, αρκετό κόσμο στο γήπεδο για μεσημέρι παραμονής Χριστουγέννων και νομίζω ότι γενικά το κλίμα ήταν πολύ εορταστικό».