Γκάλης: «Το γήπεδο πρέπει να είναι σαν το θέατρο - Ήμουν πάντα κατά της βίας» (vid)

Για τη βία στα γήπεδα αλλά και την κόρη του, Στέλλα, μίλησε από τα βραβεία του ΠΣΑΤ ο Νίκος Γκάλης.

Γκάλης: «Το γήπεδο πρέπει να είναι σαν το θέατρο - Ήμουν πάντα κατά της βίας» (vid)

Στην 70η τελετή των βραβείων του ΠΣΑΤ βρέθηκε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, που βραβεύτηκε για την ανεκτίμητη προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο «Ganster» αφού αστειεύτηκε με τα... μαλλία που πλέον δεν έχει αλλά και την κόρη του, Στέλλα, η οποία τον πειράζει όπως τόνισε γιατί έχει περισσότερα μετάλλια από εκείνον, μίλησε για το φαινόμενο της βίας στον αθλητισμό, τονίζοντας πως τα γήπεδα πρέπει να γίνουν σαν τα θέατρα έτσι ώστε να είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για παιδιά και οικογένειες.

«Δεν έχω τα μαλλιά που είχα τότε που φαίνομαι στο video... (γέλια). Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ, με έχει τιμήσει αρκετές φορές ως καλύτερο αθλητή αλλά σήμερα είναι μια ιδιαίτερη τιμή. Τιμάται και η κόρη μου που είναι με την Εθνική ομάδα cheerleading. Αλλά έχω και ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Στο σπίτι με κοροϊδεύει συνέχεια η κόρη μου! Λέει πως έχει πάρει δυο πρωταθλήματα! Κι εγώ ένα! Το άξιζαν τα παιδιά, μπράβο τους. Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ ήμουν κατά της βίας, όσο έπαιζα έλεγα πως ο αθλητισμός πρέπει να είναι ένα θέατρο που θα πάρεις την οικογένεια και να πας στο γήπεδο. Αν το πιστεύουμε όλοι, θα τα καταφέρουμε. Υγεία σε όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.