All Star Game: Ο Ρένφρο νικητής στα καρφώματα

Ο άσος του Περιστερίου Νέιτ Ρένφρο έκανε τα καλύτερα και πιο θεαματικά καρφώματα στο All Star Game κερδίζοντας τον διαγωνισμό. Δεύτερος ο σέντερ του Άρη Κρις Μπάνκστον

All Star Game: Ο Ρένφρο νικητής στα καρφώματα

Το πρώτο ημίχρονο του All Star Game της Καρδίτσας εξελίχθηκε σε έναν άτυπο διαγωνισμό καρφωμάτων ή την… προθέρμανση για τον πραγματικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων της γιορτής της Basket League.

Σε αυτόν μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Νέιτ Ρένφρο που έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Περιστερίου που κέρδισε τον διαγωνισμό των καρφωμάτων.

Στην πρώτη φάση, την αρχή έκανε ο Νέιτ Ρένφρο του Περιστερίου που είχε 47 στην πρώτη και 50 στην δεύτερη προσπάθεια του.

Δεύτερος ήταν ο Κρις Μπάνκστον του Άρη που με προσπάθεια «360» πήρε πέντε «9άρια» αλλά η δεύτερη ήταν καλύτερη και πήρε το απόλυτο του «50».

Τρίτος ήταν ο Μάικλ Γκίλμορ του ΠΑΟΚ που πήρε 44 τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη προσπάθεια του. Ο Τσαντ Μπράουν του Απόλλωνα με ένα ανάποδο κάρφωμα πήρε 45 στην πρώτη και με ένα εξίσου εντυπωσιακό κάρφωμα 47.

Τελευταίος ήταν ο Ζαν Μπράιαντ του Ερμή Σχηματαρίου που επιστράτευσε τον Στιβ Μπαρτ που πέταξε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του ταμπλό και εκείνος την κάρφωσε για το «50άρι» ενώ στην… τρίτη προσπάθεια του αφού η δεύτερη δεν ήταν πετυχημένη πήρε 47 και έτσι πέρασε στον τελικό μαζί με τον Νέιτ Ρένφρο.

Ο σέντερ του Περιστερίου πήρε το «50άρι» με μία εντυπωσιακή προσπάθεια με την οποία πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια, άλλαξε χέρι και κάρφωσε. Το δεύτερο κάρφωμα του ήταν εξίσου εντυπωσιακό αφού πάτησε στη γραμμή του φάουλ και… απογειώθηκε για ένα δεύτερο «50άρι».

Ο Μπράιαντ δεν κατάφερε να βρει επιτυχημένη προσπάθεια αρχικά, το έκανε στη δεύτερη παίρνοντας τα πέντε «10άρια» αλλά η επιτροπή του έδωσε μία ακόμη με τη σύμφωνη γνώμη του αντιπάλου του στον τελικό, Νέιτ Ρένφρο. Έκανε ένα δύσκολο κάρφωμα αλλά δεν αρκούσε για να του δώσει τον τίτλο.