Μπουρούσης: «Πανέτοιμη η Καρδίτσα για το All Star Game»

Ο παλαίμαχος άσος Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τις τελικές ετοιμασίες σχετικά με τη διοργάνωση του All Star Game στην Καρδίτσα το Σαββατοκύριακο (16-17/12).

Μπουρούσης: «Πανέτοιμη η Καρδίτσα για το All Star Game»

Η Καρδίτσα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το φετινό All Star Game και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Μπουρούσης, έκανε δηλώσεις για τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, επισήμανε ότι είναι τιμή για την πόλη της Καρδίτσας να φιλοξενεί αυτό το event στο οποίο θα συμμετάσχουν και μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ, καλώντας τους φίλους του μπάσκετ στην Καρδίτσα να γεμίσουν το γήπεδο.

Αναλυτικά ο Καρδιτσιώτης σέντερ δήλωσε:

«Η Καρδίτσα είναι πανέτοιμη για ένα σπουδαίο εορταστικό διήμερο γεμάτο μπάσκετ, στο οποίο θα συμμετάσχουν, όχι μόνο οι τωρινοί κορυφαίοι αθλητές του πρωταθλήματος ,αλλά και σπουδαίες δόξες του παρελθόντος που ενέπνευσαν γενιές και γενιές να ασχοληθούν με το αγαπημένο μας άθλημα.

Ο αγώνας των All Time Stars το Σάββατο στις 5 μ.μ. αποτελεί μία εξαιρετική συγκυρία αναβίωσης αθλητικών στιγμών από προσωπικότητες που απογείωσαν το μπάσκετ και θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βαθέων καρδιάς όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόσκληση και θα αγωνιστούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση-γιορτή.

Με κάποιους υπήρξα συμπαίκτης, με άλλους ήμουν αντίπαλος όμως αισθάνομαι τυχερός που μοιράστηκα μαζί τους τις καλύτερες μπασκετικές μου αναμνήσεις στα παρκέ και οι οποίες με εξέλιξαν ως αθλητή και ως άνθρωπο.

Καλώ το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής να δώσει το παρών, τιμώντας τους All Time Stars και με το χειροκρότημά τους, να ανταποδώσουν για όλα όσα έχουν προσφέρει ως συντελεστές των μεγαλύτερων επιτυχιών του Ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες, σε Εθνικό και Διασυλλογικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, με την προσέλευσή τους στο γήπεδο, ενισχύουν τους πλημμυρόπληκτους συνανθρώπους μας, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου στην περιοχή μας».