Λούντζης: «Συγχαρητήρια για τη στήριξη των σχολείων των Δήμων Καρδίτσας και Παλαμά»

Την πλευρά των παικτών εκπροσώπησε ο Μιχάλης Λούντζης στην παρουσίαση της ανανέωσης της χορηγικής συμφωνίας της Stoiximan με τον ΕΣΑΚΕ και ενόψει του 26ου All Star Game στην Καρδίτσα.

Λούντζης: «Συγχαρητήρια για τη στήριξη των σχολείων των Δήμων Καρδίτσας και Παλαμά»

Για τη σημασία των χορηγικών συμφωνιών με σκοπό να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μίλησε ο Μιχάλης Λούντζης που εκπροσώπησε την πλευρά των παικτών στην παρουσίαση τη ανανέωσης της χορηγικής συμφωνίας της Stoiximan με τον ΕΣΑΚΕ.

Ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε παράλληλα και στη διεξαγωγή του All Star Game στην Καρδίτσα ενώ έδωσε συγχαρητήρια στο χορηγό για την έμπρακτη στήριξη των σχολίων των Δήμων Καρδίτσας και Παλαμά που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Όλοι γνωρίζουμε την τεράστια σημασία που έχουν αυτές οι χορηγικές συμφωνίες κι ελπίζω η παρουσία της Stoiximan να συνδυαστεί με ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα προσφέρει όμορφο θέαμα στον κόσμο που το παρακολουθεί. Επίσης, θέλω να πω συγχαρητήρια στη Stoiximan για τη στήριξη των σχολείων του Δήμου Καρδιτσας και του Δήμου Παλαμά με παροχή εξοπλισμού ενόψει και του All Star Game που θα γίνει στην Καρδίτσα».