Μπουρούσης: «Εγώ θα βγάλω έξω όποιον δημιουργήσει πρόβλημα»

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για το All Star Game και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα βγάλει έξω όποιον δημιουργήσει πρόβλημα.

Μπουρούσης: «Εγώ θα βγάλω έξω όποιον δημιουργήσει πρόβλημα»

Το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα το All Star Game και ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε δηλώσεις ως οικοδεσπότης. Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας μίλησε για τα συνεχόμενα φαινόμενα βίας, τα οποία ταλαιπωρούν τον αθλητισμό της χώρας μας. Έκανε γνωστό ότι ο ίδιος θα αναλάβει δράση και αν κάποιος δημιουργήσει πρόβλημα στο γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά ο Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε:

«Αντί να γιορτάζουμε την έλευση του All Star Game στην Καρδίτσα, δυστυχώς έχουμε ένα δυσάρεστο γεγονός. Να ευχηθώ να επιστρέψει πάλι δίπλα μας ο αστυνομικός και να έχουμε όλοι υγεία. Για εμένα η Καρδίτσα σημαίνει πολλά. Εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα και από τους παρευρισκόμενους ο κόουτς Γιαννάκης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για να με κάνει καλύτερο ως παίκτη.

Αν δεν ήταν αυτό το γήπεδο που έχει μεγάλο μερίδιο για την κατασκευή του ο κ. Αγοραστός, δεν θα ήμουν εδώ. Δε θα είχα τη δίψα να έρθω, να αγωνιστώ και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να δημιουργήσουμε αυτό το όμορφο έργο. Ότι έχω κάνει, το έχω κάνει με αγάπη για την πόλη μου.

Είναι μεγάλη τιμή η διεξαγωγή του All Star Game αλλά πρέπει να στείλουμε το μήνυμα τι σημαίνει ο αθλητισμός. Είμαι προβληματισμένος για όσα συμβαίνουν στο αθλητισμό. Ευχαριστώ προσωπικά όσους βοήθησαν, ώστε το γήπεδο να είναι καλύτερο μετά την καταστροφή και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο που μας βοήθησε πάρα πολύ. Αν έλεγαν ότι το γήπεδο δεν θα έχει κόσμο θα ήταν μεγάλο χαστούκι για εμάς.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και υπόσχομαι ότι όποιος δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτό το γήπεδο, εγώ ο ίδιος θα τον βγάλω έξω, απ’ όποια ομάδα και αν προέρχεται. Έχουμε 500 παιδιά στις ακαδημίες και θέλουμε να είναι ακόμα περισσότερα τα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους κι εύχομαι τα καλύτερα από δω και πέρα».