Basket League: Εξόρμηση στην Καρδίτσα για τους νταμπλούχους

Στην Καρδίτσα δοκιμάζεται σήμερα (11/12, 20:15, ΕΡΤ3) ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, πριν πάνε οι ομάδες της Basket League στο διήμερο της γιορτής της λίγκας, το All Star Game, που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο (16, 17/12) στη θεσσαλική πόλη. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία. 

Basket League: Εξόρμηση στην Καρδίτσα για τους νταμπλούχους

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει με τον αγώνα της Καρδίτσας με τον Ολυμπιακό.

Η θεσσαλική ομάδα (1-8) προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό ενώ αυτός θα είναι ο δεύτερος φετινός, εντός έδρας αγώνας της. Στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» σημείωσε όλες τις νίκες της στην κατηγορία έχοντας πια σε αυτό, 50% ρεκόρ αποτελεσμάτων (6-6).

Οι νταμπλούχοι (8-1) μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες Πρωταθλήματος, ένα σερί που άρχισε να «τρέχει» στις 5 Νοεμβρίου από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 5-0 και το συνολικό, εκτός έδρας σερί τους για την κανονική περίοδο της Basket League έχει φτάσει τις 28 νίκες.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» δεν ακολούθησαν τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Άλεκ Πίτερς. Από την άλλη, στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Κολοσσός - Προμηθέας παρ. 114-109

Απόλλων - Λαύριο 71-60

ΑΕΚ - Μαρούσι 91-89

Άρης - Περιστέρι 81-73

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 97-85

Σήμερα

«Γ. Μπουρούσης», 20:15 (ΕΡΤ3): Καρδίτσα-Ολυμπιακός, Μαγκλογιάννης-Κωνσταντινίδου-Ταρενίδης (Μανάσης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: