Καστρίτης: «Να καθαρίσουμε το μυαλό μας, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με το Περιστέρι στάθηκε στο δύσκολο ματς που έχει μπροστά της η ομάδα του.

Καστρίτης: «Να καθαρίσουμε το μυαλό μας, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Άρης με 81-73 επί του Περιστερίου σουτάροντας με εξαιρετικά ποσοστά στο Αλεξάνδρειο. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι που έχει μπροστά της η ομάδα του με την Λειτκαμπέλις για το Euro Cup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Μπορούμε να πούμε πολλά και για το παιχνίδι και για την περίοδο που είμαστε. Περιμένουμε να γυρίσουν οι τραυματίες μας και να αρχίζουμε να παίζουμε όπως θέλουμε. Έχουμε και την κόπωση από τα ματς και κάποια διαστήματα δεν τα διαχειριστήκαμε καλά.

Είπαμε μετά το ματς με το Μαρούσι και τις 7 σερί ήττες να κάνουμε μια καινούργια αρχή, βγάζω έξω το ματς με την Γκραν Κανάρια που όλοι ξέρουμε το βαθμό δυσκολίας. Συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν πολύ σημαντική η νίκη, καταφέραμε να μπούμε στο Final-8. Θέλουμε να ξεκουραστούμε να καθαρίσουμε τα μυαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Λιετκαμπέλις, που είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι».