Αγγελόπουλος: «Στο τοπ-10 της Ευρώπης η ΑΕΚ»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για τα σχέδια που έχει για την ΚΑΕ ΑΕΚ και για τις επενδύσεις που θα γίνουν στο γήπεδο της ομάδας.

Αγγελόπουλος: «Στο τοπ-10 της Ευρώπης η ΑΕΚ»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις. Τόνισε πως όταν ολοκληρωθούν οι επενδύσεις στο γήπεδο η ΑΕΚ θα είναι θα ανήκει στο τοπ-10 της Ευρώπης. Αναφέρθηκε ακόμα στην Euroleague και στο γεγονός ότι δίνει εγγυημένα συμβόλαια.

Αναλυτικά ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε:

Για την Ευρωλίγκα: «Δυστυχώς ζούμε σε ένα περιβάλλον στο μπάσκετ, που μια ιδιωτική διοργάνωση δίνει εγγυημένα ποσά σε κάποιες ομάδες και αυτό είναι ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού. Περιμένουν την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου που θα καθορίζει του κανόνες του παιχνιδιού και αυτή ίσως θα είναι αρχή για το τέλος του σχίσματος στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Για την ταινία 1968: «Είναι ένα από τα πράγματα που αισθάνομαι περήφανος. Έπεισα τον Τάσο Μπουλμέτη να φτιάξουμε μια ταινία που αρχικά θα λεγόταν «Ρήγμα στο χρόνο» γιατί έγιναν πολλά κοσμογονικά γεγονότα εκείνη την χρονιά. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με πολύ μεγάλη επιτυχία».

Για το γήπεδο: «Είμαι υπερήφανος για το γήπεδο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ μετά από 14 διαφορετικά γήπεδα να καταφέρει την παραχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου. Είχαμε την ατυχία με το πρώτο λοκντάουν και πήγαμε πίσω με τα επιχειρηματικά μας σχέδια. Παραλάβαμε ένα χρέπι και κάναμε μεγάλες επενδύσεις για να το φέρουμε σε μια καλή κατάσταση. Τώρα βρισκόμαστε στην δεύτερη φάση, με την αρένα, θα αλλάξουμε τα χρώματα, ενώ και εκτός έχουμε σχέδια για να δημιουργήσουμε 1-2 θεματικά πάρκα, τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττική».

Για τους στόχους του για την ομάδα: «Εκτιμώ ότι αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ είναι μέσα στα τοπ-20 brand της Ευρώπης. Με τις επενδύσεις που ετοιμάζουμε στο γήπεδο, που δεν θα είναι μόνο τα θεματικά πάρκα, προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα της πρόσβασης στο γήπεδο, εκτιμώ ότι όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά η ομάδα μας θα ανήκει στις τοπ-10 ομάδες της Ευρώπης».