Μέξας: «Με ατομικές προσπάθειες δεν έχεις τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μέξας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό δήλωσε πως η ομάδα του δεν μπορούσε να έχει τύχη με ατομικές προσπάθειες.

Μέξας: «Με ατομικές προσπάθειες δεν έχεις τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα το Λαύριο και ο Κώστας Μέξας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να έχει τύχη με ατομικές προσπάθειες.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας:

«Ανέβασε ο Ολυμπιακός την ένταση του, εμείς αρχίσαμε να παίζουμε με παραπάνω ντρίμπλες και με λιγότερες πάσες. Ατομικά με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει τύχη. Οι λύσεις ήταν περιορισμένες σχετικά και με τις απουσίες που είχαμε, δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού αυτό ήταν δεδομένο. Ένας Ολυμπιακός πλήρης με ένα Λαύριο με απουσίες είναι δύσκολο διαχειρίσιμο. Θεωρώ το σημερινό ματς είναι μάθημα για κάποια παιδιά να αντιληφθούν πως πρέπει να παίζουν το παιχνίδι λίγο καλύτερα και πως θέλουμε να παίζουμε γενικά και εμείς. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, μπήκαν κάποια σουτ, έπαιξε νομίζω και η κούραση κάποιο ρόλο. Πρώτος στόχος μας σήμερα ήταν να δούμε κάποια πράγματα υπό πίεση και δεν θέλουμε να έχουμε άλλο τραυματισμό».