Μπαρτζώκας: «Παίρναμε βιαστικές αποφάσεις - Αν είναι να ανακοινώσει κάτι η διοίκηση πολύ ευχαρίστως»

Για τη νίκη επί του Περιστερίου αλλά και τη μεταγραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 

Μπαρτζώκας: «Παίρναμε βιαστικές αποφάσεις - Αν είναι να ανακοινώσει κάτι η διοίκηση πολύ ευχαρίστως»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Περιστερίου ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Για τη νίκη επί του Περιστερίου: «Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν ήμασταν σταθεροί, όταν βρεθήκαμε στο +15 ή στο +17 παίρναμε βιαστικές αποφάσεις. Το Περιστέρι είναι καλή ομάδα και κάθε νίκη είναι σημαντική ειδικά τώρα που πιεζόμαστε από τα πολλά παιχνίδια».

Για το σκοράρισμα των Ουόκαπ - Λαρεντζάκη: «Δεν νομίζω ότι δεν σκοράρει πολύ ο Ουόκαπ τελευταία. Έπαιξε 30', μοιραίο ήταν να σκοράρει. Σε κάποιο ματς σκοράρει ο ένας, σε κάποιο ματς άλλος».

Για την πρόοδο της ομάδας του: «Καμία νίκη δεν είναι δεδομένη, το Περιστέρι ερχόταν από τέσσερις νίκες. Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να παίξουμε. Πρέπει κάποιοι παίκτες που ήταν μακριά από τραυματισμούς να έρθουν σε καλή κατάσταση. Θέλει χρόνο αυτό».

Για το αν θα έρθει άμεσα η ανακοίνωση του Φίλιπ Πετρούσεφ: «Δεν είμαι μάντης. Αν είναι να ανακοινώσει κάτι η διοίκηση πολύ ευχαρίστως. Εγώ είμαι εδώ για να κοουτσάρω την ομάδα»