Καρδίτσα - Λαύριο 84-68: Ξεχωριστό το double-double του Κλάσεν

Σπουδαία επίδοση είχε ο Μάρεκ Κλάσεν στον νικηφόρο αγώνα της Καρδίτσας με το Λαύριο.

Καρδίτσα - Λαύριο 84-68: Ξεχωριστό το double-double του Κλάσεν

Η Καρδίτσα άνοιξε λογαριασμό στη δεύτερη σεζόν της στην Basket League μέσα από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σε αυτήν, με την επικράτηση της επί του Λαυρίου. Μέσα από αυτήν ξεπήδησε μία μοναδική επίδοση για τη θεσσαλική ομάδα.

Ήταν αυτή του double-double με πόντους και ασίστ του Μάρεκ Κλάσεν. Ο Καναδός έγινε ο πρώτος στους 30 αγώνες της Καρδίτσας στην Basket League που έφτασε σε έναν τέτοιο συνδυασμό έχοντας 11 πόντους και 10 ασίστ.

Στην περσινή σεζόν, η κορυφαία επίδοση ασίστ για τη θεσσαλική ομάδα ήταν εκείνη των επτά στην οποία έφτασαν από μία φορά ο Τζέιμς Μπέιτμον και ο Σαΐντ Πρίτζετ. Ο Κλάσεν μέσα από τις οχτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος την ξεπέρασε ήδη τρεις φορές. Χθες έφτασε για δεύτερη φορά σε διψήφιο αριθμό αφού 10 είχε και στο ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα ενώ είχε εννιά στο ματς της 5ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Με τις 10 ασίστ που είχε χθες, ο Καναδός γκαρντ έγινε ο 3ος πασέρ της Καρδίτσας στην Basket League. Έφτασε τις 48 και ξεπέρασε τον Γιάννη Αγραβάνη που είχε στην περσινή σεζόν 38. Είναι όμως πολύ κοντά πια και στην πρωτιά της λίστας, αφού μπροστά του είναι μόνο ο Σαΐντ Πρίτζετ με 57 και ο Γιάννης Αθηναίου με 59 ασίστ από την περσινή σεζόν.

Ο γκαρντ της Καρδίτσας σημείωσε το τρίτο double-double με πόντους και ασίστ στη φετινή Basket League ακολουθώντας τις δύο ανάλογες επιδόσεις του Τζόε Ράγκλαντ με το Περιστέρι στην 1η και στην 5η αγωνιστική.