ΠΑΟΚ: Με δύο απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Με δύο απουσίες θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Basket League. Οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού.

ΠΑΟΚ: Με δύο απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς δύο βασικούς του συντελεστές θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Basket League (25/11, 20:15) κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Φώτης Τακιανός δε μπορεί να υπολογίζει στους Λαουρίνας Μπελιάουσκας και Μάικλ Γκίλμορ, με τον Λιθουανό να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ενώ ο Αμερικανός υποφέρει από ίωση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση:

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή που αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ Betsson BC, ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε πολύ καλό ρυθμό. Οι παίκτες δείχνουν ότι έχουν προσαρμοστεί. Είναι μία ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό, τα παιχνίδια της έχουν μεγάλα σκορ και πολλούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν το αντίπαλο καλάθι. Κύριο μέλημά μας θα είναι να μην ανοίξει ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στην αμυντική τακτική μας για να περιορίσουμε τους ποιοτικούς και καλούς σκόρερ της ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα από μία διαδικασία που την έχουμε επαναλάβει, της υψηλής συγκέντρωσης, της προσήλωσης στο αμυντικό κομμάτι και της ομαδικής λειτουργίας. Θα θέλαμε να είμαστε όλοι σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν είμαστε, αλλά θα βρούμε λύσεις μέσα από την ομαδική διαδικασία, όπως έχομε κάνει και άλλες φορές».

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κένταλ Σμιθ, Άντριου Χάρισον, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Τζάστιν Άλστον.