«Μοντέρνο γκαρντ ο Αρσενόπουλος»

Ο προπονητής του Ψυχικού, Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε στο "ΦΩΣ" για τον Νίκο Αρσενόπουλο που παίζει στην ΑΕΨ ως δανεικός απ΄ τον Ολυμπιακό

«Μοντέρνο γκαρντ ο Αρσενόπουλος»

Το Ψυχικό έσπασε το ρόδι το Σάββατο, κερδίζοντας τον δυνατό Διαγόρα Δρυοπιδέων. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας κέρδισε τον Σπύρο Σαμόλη, τον οποίο είχε ως παίκτη και στη συνέχεια βοηθό στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΨ.

Το «ΦΩΣ» μίλησε με τον Ρεμεντέλα για τη φετινή προσπάθεια του Ψυχικού. «Μετά από δυο ήττες βρήκαμε τη δύναμη να κερδίσουμε τον Διαγόρα. Έχουμε μικρό ροτέισον και είναι λογικό τα παιδιά να κουράζονται στο τέλος. Ως ομάδα μαζευτήκαμε πάλι αργά. Το ρόστερ άργησε να διαμορφωθεί. Είναι θέμα χρόνου να βγάλουμε στο γήπεδο τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Η νίκη του Σαββάτου μας δίνει αυτοπεποίθηση. Κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Βέβαια αυτό δεν ικανοποιεί τα περισσότερα παιδιά της ομάδας που θέλουν και κάτι παραπάνω. Εγώ θέλω πρώτα να αναδείξουμε νέα παιδιά, όπως είναι οι Ιορδάνου, Κοντούδης και Θεοδώρου. Το άσχημο μαντάτο είναι ο τραυματισμός του Αντώνη Μάντζαρη. Υπέστη θλάση στη γάμπα και θα τον χάσουμε για κάποιο διάστημα».

Φυσικά δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τον Νίκο Αρσενόπουλο, που παίζει στο Ψυχικό ως δανεικός απ΄ τον Ολυμπιακό. «Είναι ένα παιδί με πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα. Στην ηλικία που είναι, χρειάζεται σκληρό ανταγωνισμό και θα του το δώσει αυτό η Α2. Εντάξει, θα μπορούσε να είναι και στην Α1, όμως με λίγο χρόνο συμμετοχής. Επομένως πιστεύω ήταν καλύτερο για τον ίδιο να έρθει εδώ, να μπολιαστεί και να αναδείξει τα προσόντα του. Για το τι λένε οι προπονητές της εξέδρας και του ίντερνετ δεν με ενδιαφέρει».

Ποια είναι τα δυνατά του σημεία και ποια τα αδύναμα; «Θα σταθώ στον ψυχισμό του. Αν και μικρός σε ηλικία, βγάζει μεγάλη ψυχή, πάθος αλλά και ωριμότητα. Στο ματς με τον Διαγόρα έβαλε 2 καθοριστικά σουτ. Δεν φοβάται την ευθύνη. Το μείον του είναι η έλλειψη παραστάσεων από μεγάλους αγώνες. Εμείς στο Ψυχικό τον περάσαμε στον «άσο» αλλά όχι με την κλασική έννοια του πλέι μέικερ. Έχει άλλωστε έμφυτο ταλέντο σκοραρίσματος. Στο πρόσωπό του βλέπω έναν μοντέρνο γκαρντ με όλη τη σημασία της λέξης. Το μέλλον είναι δικό του!».