Ναν: «Είχαμε έλλειμμα ενέργειας - Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό» (vid)

Δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ παραχώρησε ο Κέντρικ Ναν.

Ναν: «Είχαμε έλλειμμα ενέργειας - Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό» (vid)

Για έλλειμμα ενέργειας έκανε λόγο ο Κέντρικ Ναν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ με 86-85 στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με τις δύο βολές στο τέλος μίλησε για ομαδική προσπάθεια ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο.

Παράλληλα μίλησε για την απόφασή του να παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα και την Ευρώπη και τις διαφορές με το NBA.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη δύσκολη νίκη επί της ΑΕΚ Betsson: «Κάθε ματς θα είναι σημαντικό. Δεν μπορείς να υποτιμάς τον αντίπαλό σου. Τα καταφέραμε απόψε, ήταν μια ομαδική προσπάθεια».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε το «τριφύλλι»: «Δυσκολευτήκαμε σε επίπεδο ενέργειας, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Όμως, τα καταφέραμε. Βοήθησα και εγώ και νικήσαμε».

Για την εμφάνισή του: «Είμαι ικανοποιημένος, νικήσαμε. Έπαιξα καλά. Νιώθω καλύτερα σε κάθε ματς. Οι συμπαίκτες μου με βρίσκουν εκεί που νιώθω καλύτερα. Βοήθησα πολύ απόψε, έβαλα σημαντικά σουτ».

Για τις διαφορές σε σχέση με το ΝΒΑ: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Εδώ το παιχνίδι είναι πιο αργό και πιο physical. Πάντα υπάρχουν παίκτες στη ρακέτα, είναι δύσκολο να βρεις καλά σουτ».

Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα: «Πήρα μια εξαιρετική απόφαση. Με υποδέχτηκαν σε αυτή την μεγάλη ομάδα με ανοιχτές αγκάλες. Είμαι ενθουσιασμένος».

Για τις δυνατότητες του «τριφυλλιού»: «Έχουμε μεγάλες προοπτικές να πάμε καλά».