Άρης: Στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ ο Πάσπαλι

Ο Ζάρκο Πάσπαλι επισκέφθηκε το μουσείο μπάσκετ του Άρη

Άρης: Στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ ο Πάσπαλι

Ο Ζάρκο Πάσπαλι είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το μουσείο μπάσκετ του Άρη. Τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή καλωσόρισαν οι Πέτρος Ράσογλου και Γιάννης Πέγκος, ενώ υπήρξε και μια εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου και τον παλιό του συμπαίκτη, Γιώργο Σιγάλα.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ένας από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών, που αποτέλεσε βασικό πρωταγωνιστή στην κατάκτηση του ηρωικού Κυπέλλου Ελλάδος το 1998 από τον Άρη, επέστρεψε στον "τόπο του εγκλήματος" 25 χρόνια μετά! Ο Zarko Paspalj, συνοδευόμενος από τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή, επισκέφθηκε το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη.

Τον καλωσόρισαν οι κ.κ. Πέτρος Ράσογλου και Γιάννης Πέγκος, ενώ υπήρξε και μια εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο του ARIS B.C., Χάρη Παπαγεωργίου και τον παλιό του συμπαίκτη, Γιώργο Σιγάλα. Ο κ. Ράσογλου του παρέδωσε εκ μέρους του Aris B.C. Museum μια αναμνηστική πλακέτα και το λεύκωμα "Μέρες Αυτοκρατορίας 1984-1991". Ο Zarko καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του έδειχνε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος, αναπολώντας τις όμορφες αναμνήσεις του με την ομάδα μας και φυσικά...ΤΟ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕ!».