Μπαρτζώκας: «Παρακολουθώ την αγορά και έχω κάνει τις εισηγήσεις μου»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου. 

Μπαρτζώκας: «Παρακολουθώ την αγορά και έχω κάνει τις εισηγήσεις μου»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 11-83 του Αμαρουσίου εκτός έδρας, έχοντας την καλύτερη επιθετική επίδοση στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο Μαρούσι, μίλησε για το ματς ενώ στάθηκε και στο μεταγραφικό σκέλος τονίζοντας πως έχει κάνει τις εισηγήσεις του.

Αρχικά για την επιστροφή του στο Μαρούσι: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα έχω ξαναγυρίσει με τον Πανιώνιο, όχι σε αυτό το γήπεδο. Έχω κάνει παιδικές φιλίες με παίκτες, παράγοντες, προπονητές. Έστω και αν δεν ξέρω πολλά πρόσωπα, πάντα για εμένα είναι ένα σημαντικό ματς, το παρακολουθώ το Μαρούσι και θέλω να κερδίζει».

Όσο για το παιχνίδι: «Το Μαρούσι δεν είναι ιδιαίτερα καλή αμυντική ομάδα, είναι κατά βάση επιθετική έχοντας καλούς σκόρερ και προσπαθεί να βελτιωθεί. Εμείς είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας από ένα σημείο και μετά και καθαρίσαμε το παιχνίδι».

Τέλος για τις μεταγραφές: «Δεν έχει σημασία αν είναι κοντά ή μακριά η μεταγραφή. Εγώ παρακολουθώ έχω κάνει κάποιες εισηγήσεις και περιμένουμε».