Μπάνκστον: «Πιθανότατα το καλύτερο κάρφωμα της καριέρας μου»

Δηλώσεις στην εκπομπή «The Game» της ΕΡΤ παραχώρησε ο Κρις Μπάνκστον για τον Άρη.

Μπάνκστον: «Πιθανότατα το καλύτερο κάρφωμα της καριέρας μου»

Στην ΕΡΤ και την εκπομπή «The Game» μίλησε ο Κρις Μπάνκστον που πραγματοποίησε ίσως το κάρφωμα της χρονιά στην αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός ψηλός τόνισε ότι είναι ίσως το καλύτερο κάρφωμα της καριέρας του, εξηγώντας πως βγήκε αυτή η φάση, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και στον επιλογή του να αγωνιστεί με τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω κάνει κάποια εντυπωσιακά καρφώματα στο παρελθόν, όχι, όμως, κάτι τέτοιο. Αισθάνομαι ότι αυτό ήταν με διαφορά το καλύτερο.

Όπως είπα, αυτό ήταν πιθανότατα το καλύτερο κάρφωμα της καριέρας μου και είμαι πραγματικά περήφανος, γι’ αυτό που έγινε από τους φιλάθλους στα social media, που ήθελαν να το δουν ξανά. Αυτός ήταν ο λόγος που κοινοποίησα όσες περισσότερες φορές μπορούσα κι εγώ τη συγκεκριμένη δημοσίευση, για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου».

Για το πώς βγήκε αυτή η μοναδική φάση: «Ο κόουτς σχεδίασε ένα σύστημα, ένα πολύ καλό σύστημα και λειτούργησε τέλεια. Μου είπε περίμενε τον παίκτη, που θα έρθει για το σκριν και πήγαινε προς το καλάθι. Ίσως να είσαι ελεύθερος, ίσως όχι και τελικά ήμουν ελεύθερος. Ήταν ένα απίστευτο κάρφωμα. Θα ήθελα να είναι αυτό το κάρφωμα της χρονιάς!».

Για τo αποψινό ντέρμπι ενάντια στον ΠΑΟΚ: «Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Κατά την άποψη μου είναι ένας ακόμη αγώνας. Θα το αντιμετωπίσω, όπως τα άλλα παιχνίδια. Το περιμένω με ανυπομονησία».

Για την επιλογή του Άρη στην καριέρα του: «Αυτό που έχω συναντήσει εδώ, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα, η πόλη, οι φίλαθλοι, η ομάδα. Όλα είναι σε υψηλό επίπεδο και είναι κάτι, που λατρεύω. Ειλικρινά ήταν η σωστή επιλογή με τις παρούσες συνθήκες».