Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Κάιλ Αλεξάντερ

Ένας από τους ψηλούς που προτάθηκαν στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι ο Κάιλ Αλεξάντερ

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Κάιλ Αλεξάντερ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει τα «ραντάρ» του ανοιχτά στην αγορά για κάποιον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στους ψηλούς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κάιλ Αλεξάντερ φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκου», οι οποίοι πάντως δεν τον έχουν ως πρώτη τους επιλογή.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει θέσει ως προτεραιότητα την περίπτωση του Φιλίπ Πετρούσεφ. Εντούτοις, ο Σέρβος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Κινγκς, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη αγωνιστεί με την ομάδα του Σακραμέντο, των οποίων οι προθέσεις παραμένουν άγνωστες για την ώρα.

Ο Κάιλ Αλεξάντερ έκανε πέρσι το ντεμπούτο του στη EuroLeague με τη φανέλα της Βαλένθια, έχοντας κατά μέσο όρο 5.7 πόντους και 3.1 ριμπάουντ σε 27 συμμετοχές. Αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, όμως, όσο η κατάσταση στο Ισραήλ παραμένει έκρυθμη, το ενδεχόμενο αποχώρησής του δεν μοιάζει τόσο μακρινό.

Ο Κάιλ Αλεξάντερ είναι Καναδός, 27 ετών, με ύψος 2.08 και αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των ψηλών. Έχει περάσει μεταξύ άλλων και από τους Μαϊάμι Χιτ. Το καλοκαίρι ήταν διεθνής με την Εθνική Καναδά, όντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.