Elite League: Άλλαξε η μέρα διεξαγωγής του Ψυχικό - Ερμής, άλλαξε ώρα το Ελευθερούπολη - Μίλων

Άλλαξε η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Ψυχικό - Ερμής Σχηματαρίου για την όγδοη αγωνιστική της Elite League. Σε διαφορετική ώρα θα γίνει το παιχνίδι της Ελευθερούπολης με τον Μίλωνα.

Elite League: Άλλαξε η μέρα διεξαγωγής του Ψυχικό - Ερμής, άλλαξε ώρα το Ελευθερούπολη - Μίλων

Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Elite League το Ψυχικό θα κληθεί να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (19/11), ωστόσο λόγω κωλύματος του γηπέδου θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/11) στις 17:00.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ELITE LEAGUE – ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ επανέρχεται στον αρχικό προγραμματισμό και αντί της 19/11 και ώρας 15.00, θα διεξαχθεί στις 18/11 και ώρα 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο ΨΥΧΙΚΟΥ».

Παράλληλα η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την αλλαγή της ώρας του αγώνα ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και τον Μίλωνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ της 18/11/23για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ELITE LEAGUE – ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο Κλειστό γυμναστήριο ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ».