Basket League: Πέφτει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής

Δύο αγώνες ρίχνουν την αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Basket League.

Basket League: Πέφτει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής

Οι πρώτες πέντε αγωνιστικές της Basket League είχαν δημιουργήσει μια τετραπλή ισοβαθμία στο 2-3 και μέρος αυτής ήταν η ΑΕΚ και ο Κολοσσός που θα τεθούν αντιμέτωποι στις 17:15, στο πρώτο παιχνίδι της τελευταίας μέρας της 6ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ μετά τις δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, πήρε δύο από τα τρία επόμενα παιχνίδια της με ισάριθμες εμφατικές μάλιστα νίκες αφού έφτασε στην «100άρα» απέναντι τόσο στον Απόλλωνα όσο και την Καρδίτσα.

Ο Κολοσσός έχοντας κάνει δύο ήττες στην έδρα του (από τον Ολυμπιακό και τον Άρη), έφτασε ήδη στον αριθμό που μέτρησε συνολικά σε ολόκληρη την κανονική περίοδο του περσινού πρωταθλήματος. Με τη νίκη του στην Πάτρα επί του Απόλλωνα και εκείνη της πρεμιέρας επί του Περιστερίου βρίσκεται στο 2-3.

Το Λαύριο που έχει ρεκόρ 3-2 περιμένει στην έδρα του (20:15) το Μαρούσι που είναι στο 1-4. Η ομάδα της λαυρεωτικής έχει μία τις μόλις τρεις αήττητες έδρες της Basket League, χωρίς να υπολογίζεται η Καρδίτσα που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη ως γηπεδούχος.

Το Λαύριο έκανε το 2/2 με τις επιτυχίες του επί του Κολοσσού και του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που έκανε για δεύτερη φορά στις εννιά σεζόν του στην κατηγορία αφού αυτό είχε συμβεί και στην αρχή της σεζόν 2016-17.

Το Μαρούσι σημείωσε τη μοναδική, ως τώρα, νίκη του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα. Μακριά από το γήπεδο του έχασε από τον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα. Η τελευταία νίκη του ως φιλοξενούμενος, στο πλαίσιο της Basket League, σημειώθηκε στις 3 Μαρτίου 2012 επί του Περιστερίου με 52-58.

Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Απόλλων Πατρών – ΠΑΟΚ 54-67

Ολυμπιακός – Προμηθέας 92-75

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Άρης – Παναθηναϊκός 65-75

Περιστέρι – Καρδίτσα 77-48

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

17:15: ΑΕΚ – Κολοσσός

20:15: Λαύριο – Μαρούσι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ