ΠΑΟΚ: Με Άλστον και Σμιθ στην Πάτρα - Οι δηλώσεις Τακιανού

Με τους νεοαποκτηθέντες Άλστον και Σμιθ θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα.

ΠΑΟΚ: Με Άλστον και Σμιθ στην Πάτρα - Οι δηλώσεις Τακιανού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Απόλλωνα (11/11, 17:15) με τον Φώτη Τακιανό να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες, Λένταλ Σμιθ και Τζάστιν Αλστον, οι οποίοι αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στη δυσκολία του ματς με την προσαρμογή των νέων παικτών, τόνισε όμως και την αλλαγή προπονητή στον πάγκο των Πατρινών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς θα έχουμε δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα μας κι ο χρόνος που είχαμε για τη διαδικασία της προσαρμογής τους ήταν ελάχιστος. Προσπαθήσαμε, ωστόσο, να τους περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για να κατανοήσουν το παιχνίδι μας κι αυτά που πρέπει να κάνουν.

Κι ο Απόλλων, όμως, έχει νέο προπονητή κι αυτό δημιουργεί διαφορετικές συνθήκες. Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να έχουμε ακόμη περισσότερη συγκέντρωση στο παιχνίδι για να έχουμε τις σωστές αντιδράσεις και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην εξέλιξη του αγώνα, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».