Basket League: Επίπληξη του Αθλητικού Δικαστή στο Μαρούσι για... τις κάλτσες

Την παρέμβαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ προκάλεσαν οι... κάλτσες αθλητή του Αμαρουσίου.

Basket League: Επίπληξη του Αθλητικού Δικαστή στο Μαρούσι για... τις κάλτσες

Λόγω... καλτσών δέχτηκε επίπληξη η ομάδα του Αμαρουσίου από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα ο Αθλητικός Δικαστής επέπληξε την ΚΑΕ Αμαρουσίου για το λόγο ότι ένας αθλητής της δεν τήρησε τους κανόνες ομοιομορφίας στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Basket League κόντρα στον Περιστέρι αφού επέλεξε διαφορετικές κάλτσες από τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η απόφαση:

«1. Eπιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896) μία επίπληξη εξαιτίας της εκ μέρους αθλητή της ΚΑΕ, για μη τήρηση των προβλέψεων του άρθρου 45 περι ομοιομορφίας της αθλητικής ενδυμασίας (κάλτσες) κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 4-11-2023 και

2. Aπαλλάσσεται η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896) των αποδιδόμενων σε αυτήν πειθαρχικών παραβάσεων (α) περί μη ύπαρξης box αλλαγών και (β) περί υβριστικών συνθημάτων με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων κατά τον ως άνω αγώνα».