Κεραμιδάς: "Μαρούσι όπως λέμε ...Εθνική Γυναικών!"

Ο προπονητής του Αμαρουσίου μίλησε στο "ΦΩΣ" μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή στην Α2

Κεραμιδάς: "Μαρούσι όπως λέμε ...Εθνική Γυναικών!"

Το Μαρούσι έκλεψε την παράσταση στην 3η αγωνιστική της Α2, κερδίζοντας τον ισχυρό Ηρακλή με 100-91! Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Κεραμιδάς μίλησε στο «ΦΩΣ».

«Ήταν σίγουρα μια σπουδαία νίκη κόντρα σε ένα απ΄ τα φαβορί για άνοδο στην Α1. Ήταν επίσης ένα πολύ καλό παιχνίδι, γρήγορο και θεαματικό. Το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που επιστρέφει ξανά στον Άγιο Θωμά και αυτό είναι σημαντικό. Για εμάς πάντως ο στόχος δεν αλλάζει. Μόνο η παραμονή. Βάσει της περσινής εμπειρίας, χρειάζονται 15 νίκες για να αποφύγεις τα πλέι άουτ, άρα θέλουμε άλλες 13. Απλά κερδίζοντας τον Ηρακλή, διαπιστώσαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Θα συνεχίσουμε πάντως να είμαστε μια ομάδα low profile».

Για το …μυστικό του Αμαρουσίου, ο Κεραμιδάς είπε: «Ξεκινήσαμε ένα πρότζεκτ τη σεζόν 2015-16 όταν η ομάδα ήταν στη Γ΄ Εθνική. Φτιάξαμε έναν κορμό νεαρών παικτών και κάθε χρόνο τον εμπλουτίζουμε, καλύπτοντας και τα κενά που δημιουργούνται. Πέρσι στο «2» ήταν ο Ντακούλιας, έφυγε, φέτος είναι ο Στασινός παραδείγματος χάριν. Οι Ξυδάς και Μιχαλούτσος που πρωταγωνίστησαν το Σάββατο, είναι δυο παιδιά του πρότζεκτ αυτού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου, Βαγγέλη Τσεπέλη και Γιώργο Κατσαρέλια, που έβγαλαν τη δουλειά όσο ήμουν με την Εθνική Γυναικών. Παράλληλα τη διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα και τον απλό κόσμο που βοηθάει όπως μπορεί».

Για την Εθνική Γυναικών τέλος σχολίασε: «Το Παγκόσμιο μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας, αλλά για ένα γαμώτο δεν περάσαμε στους «8». Στενοχωρηθήκαμε. Έγινε πάντως υπέρβαση, θα το ξαναπώ η Εθνική Γυναικών είναι όπως το Μαρούσι. Τα κοινά σημεία τους είναι πολλά, σε κάθε ματς πάνε για την υπέρβαση!».