Τζαμάκος: «Χαοτική η διαφορά των δύο ομάδων - Σημαντικό να έχουμε νέο προπονητή»

Δηλώσεις μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ παραχώρησε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας, Κώστας Τζαμάκος.

Τζαμάκος: «Χαοτική η διαφορά των δύο ομάδων - Σημαντικό να έχουμε νέο προπονητή»

Για τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο Απόλλων Πάτρας μίλησε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Κώστας Τζαμάκος, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Basket League με 112-60.

Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βετούλα μίλησε για χαοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ τόνισε ότι θα είναι πολύ σημαντικό η ομάδας της Πάτρας να έχει άμεσα νέο προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για την ομάδα μας ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε με ποιον είχαμε να παίξουμε και πως είμαστε εμείς μετά την αποχώρηση του κόουτς Βετούλα. Προσπαθήσαμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί και να κρύψουμε της αδυναμίες μας. Δεν το καταφέραμε. Είναι χαοτική η διαφορά των ομάδων.

Συνεχίζουμε και κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Εμείς λογικά αύριο θα έχουμε εξέλιξη στο θέμα του προπονητή για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο. Αν αύριο έχουμε μαζί μας τον νέο προπονητή αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς».