Basket League: Πέφτει η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής της Basket League.

Basket League: Πέφτει η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ

Η πέμπτη αγωνιστική της Basket League θα ολοκληρωθεί στις 20:15) στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο Παναθηναϊκός, η μοναδική πια αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα που προέρχεται από τρεις σερί ήττες.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος, με την οποία βρέθηκε στο 4-0. Αν νικήσει και τον Απόλλωνα, θα κάνει το 5/5 στην αρχή της σεζόν για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Στις 31 παρουσίες του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός δεν έχασε σε κάποιο από τα πέντε πρώτα παιχνίδια του συνολικά στις 13.

Για τον Απόλλωνα αρχίζει η μετά-Βετούλα εποχή. Ο Πατρινός κόουτς ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι του σε αυτόν κόντρα στον Κολοσσό, έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Basket League που έφτασε τα 200 τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Στην περίπτωση που ο Απόλλων ηττηθεί στο ΟΑΚΑ, θα βρεθεί στο 1-4 για 7η φορά στις 19 σεζόν του στην κατηγορία.

Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

ΑΕΚ – Καρδίτσα 103-88

Κολοσσός – Άρης 78-88

Μαρούσι – Περιστέρι 74-103

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 63-77

Προμηθέας – Λαύριο 100-73

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Παναθηναϊκός – Απόλλων Πατρών (20:15)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ