Μποχωρίδης: «Δε θέλουμε να δείρουμε κανέναν, ούτε παίζουμε καράτε»

Τις δηλώσεις του Κούρο Σεγκούρα περί μπάσκετ-καράτε κλήθηκε να σχολιάσει μετά την νίκη του Άρη επί του Κολοσσού ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μποχωρίδης: «Δε θέλουμε να δείρουμε κανέναν, ούτε παίζουμε καράτε»

Ο Άρης κέρδισε παίζοντας επιθετική άμυνα με 78-88 τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 5η αγωνιστική της Basket League με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση με 11 πόντους και 7 ασίστ.

Ο αρχηγός του Άρη κλήθηκε να σχολιάσει μετά το ματς τις δηλώσεις του προπονητή του Κολοσσού, Κούρο Σεγκούρα, ότι οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη παίζουν μπάσκετ που ομοιάζει με καράτε. Ο διεθνής γκαρντ σχολιάσε χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες του Άρη δε θέλουν να... δείρουν κανέναν, απλά κάνουν το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει αυτό που θέλει και μπορεί να θέλει να επηρεάσει τους διαιτητές ή ο,τιδήποτε για τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς σίγουρα παίζουμε δυνατά μέσα στο γήπεδο. Ούτε καράτε παίζουμε, ούτε θέλουμε να δείρουμε κανέναν. Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι στο παρκέ. Και σε θέμα ενέργειας και σε θέματα δύναμης - ταχύτητας. Εμείς κάνουμε το παιχνίδι ματς».

Για το ματς: «Βασικά παίζουμε με απουσίες και δυστυχώς για εμάς δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια προπόνηση ως γκρουπ. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, το γυρίσαμε, βρήκαμε ρυθμό, αλλά θα πρέπει να δούμε γιατί δώσαμε δικαίωμα επιστροφής στον αντίπαλο και το κάναμε ντέρμπι. Κρατάμε τη νίκη.

Δεν παίζουμε μόνοι μας, υπάρχει και ο αντίπαλος ο οποίος προφανώς θα προσαρμοστεί. Σαφέστατα θέλαμε η ρακέτα να είναι σημείο αναφοράς. Το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, όχι στο δεύτερο αλλά αυτό είναι φυσιολογικό καθώς θα το διαβάσει ο αντίπαλος, έπειτα από τους 50 πόντους του πρώτου ημιχρόνου και θα προσπαθήσει να το σταματήσει».

Για την αντίδραση μετά την ήττα από την Κλουζ: «Ήταν μια χαμένα ευκαιρία για μας καθώς στο τελευταίο λεπτό δεν κάναμε καλάθι τα δύο μπασίματα που είχαμε. Μας στοίχισε αλλά οι αγώνες είναι διαδοχικοί και δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε σ’ έναν. Στεναχωρηθήκαμε γι αυτή την ήττα, αλλά βγάλαμε αντίδραση».