ΕΟΚ: Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Βασίλη Γεωργίου

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε με ανακοίνωση η ΕΟΚ για το θάνατο του δημοσιογράφου, Βασίλη Γεωργίου.

ΕΟΚ: Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Βασίλη Γεωργίου

Τη θλίψη της για το θάνατο του Βασίλη Γεωργίου εξέφρασε η ΕΟΚ με ανακοίνωσή που εξέδωσε λίγη ώρα με την είδηση της απώλειας του δημοσιογράφου που «έφυγε» σε ηλικία 86 ετών σήμερα (3/11) στην Πάτρα.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στη μετάδοση του σπουδαίου τελικού του Κυπέλλου Ευρώπης στο Καλλιμάρμαρο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σλάβια Πράγας, ενώ εκφράζει παράλληλα και τα συλλυπητήρια του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλου στους οικείου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο άνθρωπος που έμεινε στην ιστορία της ελληνικής ραδιοφωνίας αλλά και του αθλητισμού ως “η Βέμπο του μπάσκετ”, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Γεωργίου, του οποίου η περιγραφή του τελικού του 1968 στο Καλλιμάρμαρο, που έστεψε την ΑΕΚ κυπελλούχο Ευρώπης έμεινε στην ιστορία, πέθανε στην Πάτρα όπου και διέμενε.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Ευάγγελος Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους και τον γιο του, επίσης μπασκετικό δημοσιογράφο, Σωτήρη. Ο Βασίλης Γεωργίου “σημάδεψε” μια ολόκληρη εποχή, κατά την οποία το αγαπημένο μας άθλημα έκανε τα βήματά του προς την καθιέρωση στο ελληνικό αθλητικό τοπίο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».