Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Είχε ετοιμάσει κασκόλ για να πάει στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ετοιμάσει κασκόλ για να πάει στο ΣΕΦ, αλλά τελικά ενημέρωσε πως δεν θα κατέβει στο Φάληρο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Είχε ετοιμάσει κασκόλ για να πάει στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

Μέσω Instagram Story, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε τα κασκόλ που είχε φτιάξει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ήθελε να έχει μαζί στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Instagram:

«Εγώ με όλη την καλή διάθεση είχα φτιάξει αυτά εδώ τα κασκολάκια, εδώ και καιρό, για να κατέβω σήμερα στο ΣΕΦ, φορώντας το έτσι και να δώσω από ένα τόσο στον Παναγιώτη όσο και στον Γιώργο, για να περάσουμε ένα μήνυμα ότι στο μπάσκετ δεν χωράει η βία.

Θεωρώ όμως με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ που ετοιμάζουν και για τον Σλούκα, αλλά και για όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο, θεωρώ ίσως δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο και να θεωρηθεί πρόκληση αντί να πετύχω τον σκοπό μου, που είναι να γίνει ένας όμορφος αγώνας χωρίς προκλήσεις.

Και να περάσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Ίσως να γίνει κάποια άλλη φορά. Anyway, όπως και να έχει, ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας, να κερδίσει ο καλύτερος και δεν κρύβω ότι θα ήθελα να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός».