Τσίκληρας: «Μερίδιο και στον Σκαραφίγκα»

Ο Άγγελος Τσίκληρας μίλησε για τη νίκη του Αμαρουσίου επί της Καρδίτσας στο κλειστό του Αγίου Θωμά και αναφέρθηκε στον μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας

Τσίκληρας: «Μερίδιο και στον Σκαραφίγκα»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Αμαρουσίου, Άγγελος Τσίκληρας οδήγησε την ομάδα των βορείων προαστίων στην πρώτη νίκη της σεζόν επί της Καρδίτσας, κάνοντας ειδική αναφορά στον μέχρι πρότινος κόουτς των «νεοφώτιστων», Γιώργο Σκαραφίγκα.

Το Μαρούσι νίκησε την Καρδίτσα στο κλειστό του Αγίου Θωμά και την άφησε μόνη στην τελευταία θέση της Basket League, έχοντας τον Άγγελο Τσίκληρα στην άκρη του πάγκου αφού ο Γιώργος Λιμνιάτης ήταν ασθενής και το ντεμπούτο του πήρε αναβολή.

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη επί των Θεσσαλών, ο Άγγελος Τσίκληρας απέδωσε τα εύσημα στον μέχρι πρότινος προπονητή του Αμαρουσίου, Γιώργο Σκαραφίγκα που αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για την ομάδα του Αμαρουσίου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά… Κατάφεραν να φέρουν την πρώτη νίκη στην Α1 μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως με όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα, το ότι πήραμε το ροζ φύλλο αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι σε αυτή τη νίκη, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κόουτς Σκαραφίγκα.

Έκανε πάρα πολλά πράγματα. Πρέπει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι πάνω σε αυτό που έχει χτίσει. Αν το πετύχουμε, θα είναι ευχής έργο. Φυσικά, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόουτς Λιμνιάτη. Ήταν λίγο… άτυχος σήμερα.

Έπρεπε να είναι στον πάγκο και ήταν σπίτι του. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του. Θεωρώ ότι δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατάμε τη νίκη, πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή».