Άρης: Μοναδική απουσία ο Μπλούμπεργκς

Ο Λετονός πάουερ φόργουορντ Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω του διαστρέμματος που είχε υποστεί πριν από δύο εβδομάδες και θα είναι ο μοναδικός απών από το ματς με την ΑΕΚ.

Άρης: Μοναδική απουσία ο Μπλούμπεργκς

Οριστικά χωρίς τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ στο κυριακάτικο (29/10) παιχνίδι του Αλεξανδρείου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Λετονός πάουερ φόργουορντ παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω του διαστρέμματος που είχε υποστεί πριν από δύο εβδομάδες και θα είναι ο μοναδικός απών για τους Θεσσαλονικείς.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας, οπότε η αναγκαιότητα της νίκης είναι μεγάλη. Για να έρθει η νίκη, θα πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό της ΑΕΚ, δηλαδή την τρανζίσιον επίθεση και τις εύκολες λύσεις που βρίσκουν στον αιφνιδιασμό, τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και από το τρίποντο.

Στην επίθεσή μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ο ένας για τον άλλον, θυσιάζοντας μία καλή επιλογή για μία εξαιρετική επιλογή. Επίσης, πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την αποτελεσματικότητά μας σε υψηλά επίπεδα.

Πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντική, τόσο σ’ αυτό το παιχνίδι, όσο και στα υπόλοιπα εντός έδρας, σε Ελλάδα και Ευρώπη και ελπίζουμε να γίνει και πάλι ο 6ος παίκτης για την ομάδα μας».