Basket League: Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Άρη για υβριστικά συνθήματα

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Άρης για υβριστικά συνθήματα στα ματς με Περιστέρι και Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Basket League: Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Άρη για υβριστικά συνθήματα

Τιμωρίες είχε η 3η αγωνιστική της Basket League για Άρη και ΠΑΟΚ λόγω υβριστικών συνθημάτων των οπαδών τους στα ματς με Καρδίτσα και Περιστέρι αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τις δύο ΚΑΕ με το χρηματικό πρόστιμα των 500 ευρώ έκαστος.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 21-10-2023 και

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) της κατηγορίας για ηχητικές παρεμβάσεις εκ μέρους των οπαδών της που έλαβε χώρα κατά τον ως άνω αγώνα.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 21-10-2023».