Πίτερς: «Δεν υπάρχει σύγκριση με Βεζένκοφ - Μένω άυπνος για να τον βλέπω στο Σακραμέντο!» (vids)

Ο Άλεκ Πίτερς σχολίασε την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού, τη σύγκρισή του με τον Σάσα Βεζένκοφ και το επερχόμενο ματς κόντρα στην Εφές για τη Euroleague.

Πίτερς: «Δεν υπάρχει σύγκριση με Βεζένκοφ - Μένω άυπνος για να τον βλέπω στο Σακραμέντο!» (vids)

Σε ένα ακόμη ματς της σεζόν 2023-2024 ο Άλεκ Πίτερς ήταν ιδιαίτερα θετικός, σκοράροντας 16 πόντους με 4/5 τρίποντα, αλλά και 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ στην εύκολη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού για την Basket League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αμερικανός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» σχολίασε μια σειρά από θέματα στην κάμερα της EΡΤ3, λέγοντας αρχικά: «Ακόμα θυμόμαστε το περσινό παιχνίδι με το τρίποντο του Σάσα Βεζένκοβ στο φινάλε. Το καλό για εμάς είναι πως έχουμε κάποιες προπονήσεις μπροστά μας και αυτό είναι σημαντικό».

Στη συνέχεια μίλησε για...

Την Εφές: «Όλοι ξέρουν ότι η Εφές είναι από τα πιο πετυχημένα κλαμπ. Κέρδισαν την περασμένη αγωνιστική, έχουν τρομερό ρόστερ με Κλάιμπερν, Μπομπουά, Λάρκιν και θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια, όπως είπα οι προπονήσεις αυτές τις μέρες θα μας βοηθήσουν».

Όσους επέστρεψαν: «Όπως είπα είναι καλό να έχουμε όλα τα παιδιά που ήρθαν αργότερα, να μας δίνουν όχι μόνο πόντους αλλά καλές κατοχές σε άμυνα και επίθεση. Όταν επιστρέψουν ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα θα μας βοηθήσουν στο βάθος που δεν είχαμε τελευταία».

Τον Σάσα Βεζένκοβ: «Δεν υπάρχει σύγκριση, τον αγαπώ. Ήταν τρομερό να παίζουμε μαζί την περσινή σεζόν. Είναι εκεί που είναι για κάποιον λόγο. Το μόνο που ήθελα φέτος είναι αν είχα περισσότερες ευκαιρίες, κάτι που έχω και αυτό είναι θέμα του κόουτς, να τις εκμεταλλευτώ. Η ομάδα είχε μερικά πάνω κάτω, αλλά όταν επιστρέψουν όλοι θα βρούμε όλοι ρυθμό, όχι μόνο εγώ».

Το αν βλέπει τα παιχνίδια του στην preseason: «Ναι εννοείται, δεν κοιμάμαι για να τον δω, οπότε ελπίζω να βλέπει και αυτός! Στο Σακραμέντο, που δεν είναι μια ομάδα σαν τις άλλες, θέλουν να κερδίσουν και για αυτόν πήραν τον Σάσα».