Τακιανός: «Καθοριστική η άμυνα του ΠΑΟΚ - Πολυσύνθετη ομάδα το Περιστέρι»

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου με 69-64 παραχώρησε για τον ΠΑΟΚ ο Φώτης Τακιανός.

Τακιανός: «Καθοριστική η άμυνα του ΠΑΟΚ - Πολυσύνθετη ομάδα το Περιστέρι»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε «δια πυρός και σιδήρου» επί του Περιστερίου με 69-64 στην Πυλαία για την 3η αγωνιστική της Basket League με τον Φώτη Τακιανό να στέκεται στις δηλώσεις του μετά το ματς στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε πολυσύνθετη ομάδα του Περιστέρι, ενώ αναφορικά με τους παίκτες δήλωσε ότι έδωσαν την ψυχή τους στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν καθοριστικός παράγοντας η απόδοση μας στο κομμάτι της άμυνας. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι πολυσύνθετη, έχει υψηλή ποιότητα όσον αφορά την επίθεση της και με διαφορετικούς παίκτες και με διαφορετικό τρόπο. Εκτός από το κομμάτι της τακτικής, νομίζω τα παιδία έδωσαν την ψυχή τους είναι ζητούμενο αυτό για να ανοίξουμε τον δρόμο μας. Κάνουμε το επόμενο μας βήμα και πατάμε πάνω στον δρόμο που ανοίγουμε.

Στο μπάσκετ υπάρχουν οι νίκες και οι ήττες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ωστόσο δεν υπερβαίνουμε τα όρια. Αλλά και όταν θα χάσουμε κάποιο παιχνίδι δεν θα φτάσουμε στα όρια της κατάθλιψης. Αυτό είναι ο αθλητισμός αυτό είναι το μπάσκετ Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε σήμερα γιατί η κούραση είναι εμφανής στην ομάδα μας για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε στον δρόμο που προείπα».