Μπελιάουσκας: «Πρέπει να σταματήσουμε το Περιστέρι - Σημαντική η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στο Περιστέρι παραχώρησε ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας.

Μπελιάουσκας: «Πρέπει να σταματήσουμε το Περιστέρι - Σημαντική η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Περιστέρι στην Πυλαία για την 3η αγωνιστική της Basket League (21/10, 17:15) με τον Λαουρίνας Μπελιάουσκας να στέκεται στα στοιχεία που θεωρεί ότι θα δώσουν στο «Δικέφαλο του Βορρά» τη νίκη.

Ο Λιθουανός αναφέρθηκε και στη νίκη κόντρα στη Γαλατασαράι, ενώ μίλησε και για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε την ίδια δυνατή άμυνα που παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και μας οδήγησε στη νίκη. Πρέπει να μείνουμε στον ίδιο δρόμο, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες».

Για την σημασία της σπουδαίας εκτός έδρας νίκη επί της Γαλατάσαραϊ: «Αισθανόμαστε πολύ καλύτερα τώρα. Έχουμε μπει σε μία διαδικασία να ξέρουμε πως είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση και στην επίθεση και έτσι όπως ήρθαν οι νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια, ελπίζουμε ότι θα έρθουν και στη συνέχεια».

Για τα στοιχεία του Περιστερίου που πρέπει να δώσει έμφαση ο ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλή ομάδα στην επίθεση και θα πρέπει να τους σταματήσουμε σε αυτό τον τομέα. Τρέχουν στο γήπεδο, έχουν καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να παίξουμε την κατάλληλη άμυνα για να τους σταματήσουμε και μετά στην επίθεση τα πράγματα θα έρθουν».

Για την παρουσία των φιλάθλων: «Φυσικά και η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο, να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη».