Μήτρου-Λονγκ: «Να κάνουμε focus στην άμυνα - Με αυτοπεποίθηση ο ΠΑΟΚ»

Αναφορικά με τη αναμέτρηση  κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο γκαρντ του Περιστερίου, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

Μήτρου-Λονγκ: «Να κάνουμε focus στην άμυνα - Με αυτοπεποίθηση ο ΠΑΟΚ»

Το Περιστέρι θέλει να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα στη Γαλλία από τη Λε Μαν για το BCL, με τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ να θεωρεί το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Basket League μια ευκαιρία να... επιστρέψει αγωνιστικά η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ελληνο-καναδός γκαρντ, αναφέρθηκε στην ψυχολογία του ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γαλατασαράι, τονίζονται την προσήλωση που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Περιστερίου στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, η οποία προέρχεται από μια καλή νίκη επί της Γαλατάσαραϊ στο Basketball Champions League, πρόκειται για ένα σύνολο, όπου οι παίκτες καταλαβαίνουν τους ρόλους τους.

Για μας θα είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε αγωνιστικά από μια κακή ήττα που κάναμε εκτός έδρας από τη Λε Μαν. Εμείς, πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να κάνουμε focus σ’ αυτή.

Στην επίθεση θα βρούμε τον ρυθμό μας, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα. Ο ΠΑΟΚ θα έχει το ηθικό του αναπτερωμένο, θα έχει αυτοπεποίθηση. Εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας από την άμυνα, να έχουμε συνέπεια αμυντικά και να είμαστε σταθεροί στο πλάνο μας».