Μαρούσι: Μία αγωνιστική και πρόστιμο σε Λούκοβιτς για το συμβάν με Κώστα Αντετοκούνμπο

Με μία αγωνιστική εκτός και χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο ΕΣΑΚΕ τον Μάρκο Λούκοβιτς για την απόπειρα βιαιοπραγίας εις βάρος του Κώστα Αντετοκούνμπο στο Παναθηναϊκός - Μαρούσι.

Μαρούσι: Μία αγωνιστική και πρόστιμο σε Λούκοβιτς για το συμβάν με Κώστα Αντετοκούνμπο

Ένταση είχε προκληθεί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι ανάμεσα στο Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Μάρκο Λούκοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο παίκτες ήρθαν στα... χέρια με αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι με ντισκαλιφιέ.

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε εξαιτίας του συμβάντος ποινή μία αγωνιστικής στον αθλητή του Αμαρουσίου όπως επίσης και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αυριανή (14/10) αναμέτρηση της 2η αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιβάλλεται στον MARKO LUKOVIC, καλαθοσφαιριστή της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ η ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για απόπειρα βιαιοπραγίας εξαιτίας της οποίας αποβλήθηκε κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη στις 9-10-2023».