Ολυμπιακός: «Επιστράτευση» Μπραζντέικις στην Basket League

Οι πολλοί τραυματισμοί αναγκάζουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προχωρήσει από πολύ νωρίς σε μία από τις τρεις αλλαγές ξένου, που δικαιούται στον πρώτο γύρο, στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ολυμπιακός: «Επιστράτευση» Μπραζντέικις στην Basket League

Ο Λιθουανός, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα την Παρασκευή (13/10) στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, θα αγωνιστεί και στην Basket League, παίρνοντας τη θέση ενός εκ των Γουίλιαμς-Γκος ή Μακ Κίσικ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος το αποκόμισε στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, ματς στο οποίο τραυματίστηκε και ο Λουκ Σίκμα.

Όσον αφορά τον Γουίλιαμς-Γκος, ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εκφράζουν φόβους για θλάση, γεγονός που καθιστά σχεδόν απίθανη τη συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής (13/10, 21.15) με την Μπαρτσελόνα.

Νοκ-άουτ έχει τεθεί ήδη και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος λόγω προβλήματος στο γόνατο, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Άρη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σίκμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπραζντέικις θα κάνει νωρίτερα το ντεμπούτο του στην Basket League (την Κυριακή 15/10, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ).

Μια απόφαση αναμενόμενη από τον κόουτς του Ολυμπιακού, με τον Λιθουανό (μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 1-4) να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ενόψει της διαβολοβδομάδας που έρχεται και θα παλέψει για μια θέση στην 6άδα ξένων για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (28/10).